Nejdřív to leze po podlaze... |
Jednak hned ze začátku na vás z talíře kouká červená potvora, která je sice neživá, ale ještě před hodinou byla a já je viděl chodit po podlaze, vlastně na mě skoro vyskočily z lednice, protože se připravují a vaří zaživa. Takže v lednici jsme dva dny měly živé humry a to hned vedle marmelády!
Další věc je, že k samotnému masu, které je sice dobré, ale těžko dostupné, vede těžká cesta skrze trhání končetin a ocásku. To sem sám sice nedělal, protože jsem nevěděl, jak na to, ale i tak to nebylo zrovna příjemné. Vrchol přišel, když se odloupnul krunýř. Humr je vařený zaživa, což znamená, že stále obsahuje všechny vnitřnosti a orgány a to už bylo na mě moc. Dokončil jsem večeři jenom s velkým sebezapřením...
...a pak skončí na talíři. |